even-geduld-aubOp de achtergrond zijn de Dutch Young Ladies Club en het support-team druk bezig met het voorbereiden van (contest)activiteiten in de nabije toekomst. Daarnaast is er dit weekend de PACC contest waarbij radioamateurs over de hele wereld verbinding maken met Nederland. Zonder PI4YLC: veel Dutch YLs doen met de eigen call, groep of afdeling mee met de PACC.

We kunnen alvast verklappen dat de maand maart onze maand wordt! Zo zullen we, net als de laatste jaren, met een groot aantal YL-operators actief zijn in de Russian DX contest (17 en 18 maart). Deze keer zullen we meedoen vanaf het home-QTH van Ramona PD9YL en Raymond PA5DX in Rectum (Wierden). De andere plannen worden nog uitgewerkt. Later meer daarover…

Nog even geduld, binnenkort zijn we weer: Proud 2B PI4YLC!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *