Het contestteam heeft aan de volgende contesten meegedaan:

  • 2012: SP DX
  • 2013: RDXC, CQWW DX SSB
  • 2014: HA-DX, RDXC*
  • 2015: RDXC, SP DX**, OK-OM**, Helvetia**, UA1DZ Memorial Cup**, Florida QSO party**, CQWW SSB, ARRL 10m, Stew Perry Topband Distance Challenge
  • 2016: RDXC, CQWW DX SSB
  • 2017: RDXC, CQWW DX SSB
  • 2018: RDXC
  • 2019: HA-DX, RDXC
  • 2020: (geen contest vanwege COVID pandemie)
  • 2021: RDXC, OK-OM, LZ-DX
  • 2022: HA-DX, PACC
  • 2023: HA-DX, PACC, TRC DX

* Twee contestteams vanaf een QTH, PI4TUE: PI4TUE (OM-team) en PI4YLC (YL-team): “Two calls, two teams… one contest. Multi male and multi female stations in one conteststation. PI4TUE & PI4YLC @ PI4TUE in RU-DX contest. Hostile takeover…”
** Meegedaan als PI33YLC: special event station omdat het 33 jaar geleden was dat de YL-commissie in Nederland is opgericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *