Dit weekend is het contestteam van de Dutch Young Ladies Club voor de zesde keer actief in de Russian DX contest (RDXC). Sinds de deelname van een YL-operator team aan de SP-DX contest in 2012 is het team ieder jaar gegroeid en bestaat nu uit elf Young Ladies. De YLs wonen overal in het land, in alle windstreken (en net over de grens in Duitsland). Het is dus lastig om iedereen tegelijkertijd bij elkaar te brengen. Daarom is het extra bijzonder dat we met PI4YLC meedoen aan de contest met negen (!) YL-operators. Raymond PA5DX heeft ons geholpen met de setup, Wijnand PD8DX maakte deze foto van de hele groep.

Van links naar rechts: Raymond PA5DX, Claudia PA5CT, Monique PD3MKT, Ramona PD9YL, Heather PD3GVQ, Sonja PD4SON, Lisa PA2LS, en Mariëtte PA1ENG. Vooraan: Suzan PD3SZN en Ineke PD2CWM.

RDXC2018-klein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *