YLCkoptelefoonHet is alweer een tijdje geleden dat we door VERON afdeling Zuidoost-Drenthe gevraagd werden om onze lezing in Emmen te geven. Aanstaande vrijdag 3 februari is het zover: dan vertellen Mariëtte PA1ENG en Claudia PD5AX in het noorden van het land waarom we trots zijn op de huidige Dutch Young Ladies Club.

De lezing gaat onder andere over de YL-commissie die er vroeger was en dat we nu gevormd zijn tot een actief contest-team dat ook aan andere radio-activiteiten deelneemt. Onze doelen: leren over (radio)techniek, beter worden in contesten en natuurlijk FUN!

De avond begint om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur. Het adres: clubhuis van boogschietvereniging Sagittarius, Oude Roswinkelerweg 112D, 7814 RT Emmen. De website van de afdeling: a11.veron.nl

Komt u ook?

One thought on “Vrijdag lezing ‘Proud 2B PI4YLC’ in Emmen

 1. Hoi Marietta en Claudia,
  Bedankt voor de leuke lezing in Emmen op vrijdagavond.
  Het is een goede zaak dat jullie dit soort lezingen bij zowel Veron als VRZA en mogelijk ook in Belgie
  geven.
  Zoals je hebt gehoord van o.a. de voorzitter van Veron Z.O. Drenthe doen we ook aan voorlichting over onze hobby op scholen ook wel workshops of techno dagen en dat is meestal voor leerlingen van ongeveer
  14 en 15 jaar .
  Veel succes en hopelijk werk ik jullie es
  . 73’s – 88’s
  John PA3DTF
  http://members.ziggo.nl/johnpa3dtf/
  https://www.qrz.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *