20170218_200540Vrijdag 17 februari werd Ineke PD2CWM 50 jaar. Ze gaf zaterdag een feestje om haar verjaardag te vieren bij de scouting waar ze vaak meedoet met o.a. de PACC contest en de JOTA/JOTI. Naast familie en vrienden waren er uiteraard ook radioamateurs waaronder een kleine delegatie van PI4YLC aanwezig.

We hebben Ineke geheel in stijl verrast met de allereerste “PI4YLC”-mok waarbij ons motto voor deze gelegenheid speciaal omgedoopt was tot “Proud 2B 50!”. Wellicht volgt er in de toekomst nog wel meer merchandise om de activiteiten van de Dutch Young Ladies te sponsoren.

De feestavond werd door de dj afgesloten met het nummer “Forever Young” van Alphaville. Voor ons is Ineke uiteraard “Forever Young Lady”, ook al is ze nu “Proud 2B 50!”.

poging2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *