tree-w550-h550-480x400Nog een paar weken en dan staat 2017 voor de deur… We sluiten dan weer een mooi jaar af voor PI4YLC. We hebben het iets rustiger aangedaan dan de jaren er voor maar hebben zeker niet stilgezeten.

Er werd gecontest met een velddag set-up tijdens de Russian DX in maart van dit jaar en in oktober konden we in de shack van Kees PE1KL meedoen aan de CQWW DX SSB contest. Onze lezing ‘Proud 2B PI4YLC’ hebben we in juni gegeven in Purmerend en op de Dag voor de Radioamateur in november. Ook hebben we de HF-dag bezocht in september en is er een (groot) deel van het team naar de HAMradio in Friedrichshafen geweest in juni. Zo hebben we in binnen- en buitenland meer bekendheid kunnen geven aan hoe het YL-(contest)team nu actief is en zijn we met een aantal nieuwe YL-operators ook nog gegroeid.

Er worden alweer plannen gemaakt voor in het nieuwe jaar. Onze lezing staat gepland op 3 februari in Emmen en er zijn ideeën voor de komende Russian DX contest in maart. We willen er een radio-actief jaar van maken waarin we verder groeien en beter worden in wat we doen. We hebben er zin!

Cu in contest in 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *