Gisteren vond in Apeldoorn de jaarlijkse HF-dag plaats. Deze dag werd georganiseerd door het Traffic Bureau van de VERON en is traditioneel “de dag waarop HF-amateurs elkaar ontmoeten”. Er waren lezingen over Grimeton (het werelderfgoed zendstation in Zweden), het werken van DX-pedities en de digitale mode FT8. Ook was er weer een prijsuitreiking voor de verschillende contesten van de VERON.

De Dutch Young Ladies Club is onderdeel van het Traffic Bureau en daarom was het extra leuk dat we deze keer met zoveel Dutch Young Ladies op de HF-dag aanwezig waren. Tijdens de lunchpauze ontstond een spontane ‘YL-treff’ met deze foto als resultaat…

Van links naar rechts, boven naar beneden: Dieuwertje PD4JUF / DO4JUF, Heather PD3GVQ, Sonja PD4SON, Mariëtte PA1ENG, Karin PA1KBN, Nicoletta NL12364 en Claudia PA5CT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *