Het is iets meer dan een week geleden dat we zijn begonnen met de special event calls PA17YLEC en PD17YLEC. Met deze calls vragen we aandacht voor het EK vrouwenvoetbal dat nu in Nederland gehouden wordt.

Heather PD3GVQ ging afgelopen donderdag naar de clubavond van VERON afdeling Rotterdam om daar de tijdelijke call te activeren. Van Ruud PA3RW ontving ze die avond de allereerste QSL-kaart voor PD17YLEC. Dit was extra leuk omdat juist hij ons de tip gaf voor de speciale calls. Ook Gerard PA7GB schreef een QSL-kaart uit en wenst ons “veel plezier met dit leuke evenement”.

Inmiddels zijn er al mooie verbindingen gemaakt met radioamateurs in binnen- en buitenland. Wilt u ook een verbinding maken met PA17YLEC of PD17YLEC? Dat kan: de calls zijn nog tot en met 11 augustus geldig.

Cu on the air!

PA3RW-voorzijde1 PA3RW-achterzijde1PA7GB-voorzijde1PA7GB-achterzijde1

One thought on “De eerste QSL-kaarten voor YLEC zijn binnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *