AXheeftF2Op 24 mei werd door de Stichting Radio Examens een radio-examen gehouden in Vlaardingen. Claudia PD5AX deed daar aan mee en met het gewenste resultaat: eindelijk F! Haar nieuwe call is inmiddels geregistreerd en is vanaf nu PA5CT.

Claudia is al sinds 2012 actief bij de Dutch Young Ladies Club. Toen had ze nog geen licentie. Dat is ook niet nodig om (radio)actief te zijn met PI4YLC, zolang je maar een begeleid station bent met een gelicentieerde in de buurt. We motiveren graag Young Ladies om met (radio)techniek bezig te zijn en uiteindelijk radioamateur te worden.

Claudia werd door haar vriend Rens PA3FGA, die actief was bij PI4TUE, aangestoken door het radiovirus en heeft in 2013 haar N-licentie gehaald. Nu heeft ze eindelijk ook de felbegeerde F-licentie. Daar zijn we natuurlijk trots op!

AXheeftF

2 thoughts on “PI4YLC is proud: Claudia PD5AX heeft F gehaald!

  1. Wel gefeliciteerd Claudia met het behalen van je Full-license. Iets wat ze niet meer van je af kunnen pakken. Geniet van je triomf! ((-;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *