Frisian_flag.svgMorgen, maandag 8 mei gaan Mariëtte PA1ENG en Claudia PD5AX weer naar het noorden van het land om een lezing te geven over de Young Ladies Club. Deze keer zijn we te gast bij VERON afdeling Friesland-Noord die haar bijeenkomsten houdt in Goutum, vlakbij Leeuwarden. Het locatie is: Dorpshuis Goutum, Buorren 13a. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de lezing begint om 20.00 uur. Iedere belangstellende is van harte welkom. De website van de afdeling: www.pi4lwd.nl/

Ook deze keer vertellen we waarom we zo ‘proud’ zijn op de Dutch Young Ladies Club. De lezing gaat over hoe het ooit begonnen is en vooral hoe actief we de laatste vijf jaar zijn geweest met contesten en andere (radio)activiteiten. Onze favoriete contest is de Russian DX gebleken. Hierover vertellen we ook in de uitzending van PI4AA van 5 mei (vanaf 10:48). Dit geeft alvast een klein voorproefje van waar we nog meer trots op zijn…

Graag tot ziens!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *