D4C-kleinHAM radio 2016 is al voorbij en we blikken terug op een fantastisch weekend vol met ontmoetingen met oude en nieuwe contacten. Er waren zeer goede foodcondx met taart, zelfgemaakte cappuccino, ijs en lekker uit eten. Dit in combinatie met het warme weer en de Bodensee maakte van het lange weekend een kleine vakantie.

Naast verschillende YLs (zie de vorige post: ‘Dutch Young Ladies ontmoeten YLs op HAM radio 2016’) hebben we internationale contestgroepen ontmoet, zoals D4C op de beurs en IR4M tijdens het Bavarian Contest Dinner. Misschien komen hier in de toekomst nog contest ‘DX-pedities’ naar conteststations in het buitenland uit voort.

Vanuit Nederland waren er naast PI4YLC teamleden van meerdere contestteams: PA6Y uit IJmuiden (zie: www.pi4rck.net) en natuurlijk PI4TUE (sk) uit Eindhoven waar een aantal YLs van de Dutch Young Ladies club mee samengereisd waren.

PA5YL-klein

Chantal PA5YL kwam, na jaren niet op de HAM radio geweest te zijn, ‘zichzelf tegen’. In de stand van de radioscouts hing een poster waar ze zelf op stond.

We hebben naast de diverse nuttige contacten en ideeën voor (contest)activiteiten erg genoten (fun!) en danken iedereen die daar een steentje aan heeft bijgedragen.

Het is ons gelukt om met alle aanwezige YLs van PI4YLC en ons teamlid van de toekomst een foto te maken bij de QSL wall van HAM radio 2016. Van links naar rechts: Claudia PD5AX, Chantal PA5YL, Lisa PA2LS, Mariëtte PA1ENG, Ineke PD2CWM en Suzan PD3SZN.

PI4YLC-klein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *