IMG_2439-kleinVandaag was de eerste dag van de HAM radio, de grootste beurs in Europa voor radioamateurs. Een aantal dames van de Dutch Young Ladies Club zijn op dit moment in Duitsland om in Friedrichshafen de beurs te bezoeken. Het zijn vijf dames van het contestteam van PI4YLC: Mariëtte PA1ENG, Lisa PA2LS, Chantal PA5YL, Ineke PD2CWM en Claudia PD5AX. Een mooie kans om de international banden te versterken en bekenden uit heel Europa weer te ontmoeten.

Zo hebben we meerdere dames van de DARC YL club gesproken (onder het genot van een YL-muffin) en een aantal fanatieke conteststers zoals Irina DL8DYL en Sandy DL1QQ (WRTC 2018). Ook werd de Franse YL-stand bezocht met daar Christine F4GDI en hebben we met Andreja S56B en Klára HA5BA bijgepraat.

Morgen zal er een YL-treff plaatsvinden die georganiseerd is door door de DARC YL-club. We zullen dan zeker nog meer YLs uit heel Europa kunnen treffen.

IMG_2424-klein

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *